RESIDENCIES

Tårnby Park Studio (TPS) har kapacitet til at udlåne sine egne lokaler til kunstnere i residency. Kunstnere med ophold på TPS har mulighed for at øve, afprøve, lave udstillinger og få professionel feedback på deres arbejde . De kan også udnytte den særlige situation i boligområdet til at afprøve materiale til de mennesker, der bor her. Den umiddelbare feedback fra ikke-kunstnere kan være meget værdifuld i en udviklingsproces.

TPS forsøger at opbygge langsigtede forbindelser med kunstnere og inviterer regelmæssigt kunstnere med opholdstilladelse til festivaler eller andre offentlige arrangementer.

YOUR HEART OUT
Ottavia Catenacci og Ella Östlund
Residency november 2022 –  januar 2023
Visning : 9. januar kl 19.00
Reserver din fri plads her

YOUR HEART OUT er en danselegeplads for koreografisk undersøgelse af fandoms logik og spørgsmål. Det er en nysgerrighed over YOUR HEART OUT er en danselegeplads for koreografisk undersøgelse af fandoms logik og spørgsmål. Det er en nysgerrighed over for “at være fan” – som en mulighed for overdrevne følelser til efterligning, tilbedelse og magtspil i hierarkiske relationer. Fanden og idolet leger altid – hvem bevæger hvad bevæger hvem?

Ottavia Catenacci og Ella Östlund er begge nyuddannede fra BA i dans og koreografi på Den Danske Scenekunstskole. Opholdet på Tårnby Park Studio er deres første som kunstnerisk duo. De vil for første gang dele et igangværende værk med hinanden – en slags prøvetime. Efterfølgende vil der være tid til samtale og feedback.

THE SWIMMER
April 2022

THE SWIMMER er en koreografisk research, der udforsker historiefortælling.

Hvordan skaber man fortællinger og overbevisninger. Vi er nysgerrige på, hvordan post-sandhedspolitik påvirker identitet og tro gennem nye kommunikations- og medieteknologier.

Hvilken effekt har de på vores kroppe, bevægelse og sociale organisering?

 

BARELY THERE

I oktober 2021 var vi vært for Denise Lim og Stina Ehn. De viste en work-in-progress af deres værk “Barely there”. Denise Lim vil optræde i Tårnby Park Performance Festival 2022!

 

LUCIE PIOT, MARIA STRIIM AND ALINE COMBE

I foråret 2021 var vi vært for danserne/koreograferne Lucie Piot, Maria Striim og Aline Combe.

Efter deres ophold optrådte de i Tårnby Park Performance Festival!