FREMTIDSKLUBBEN

Hver tirsdag 16.00-17.30
FREMTIDSKLUBBEN – en ny teater klub i Tårnby. Hver tirsdag. Vil du være med? Skriv til os!

Fremtidsklubben er en ny teaterklub med base i Tårnbyparken. Hvis du er mellem 10 og 99 år gammel og nysgerrig på at udforske dig selv og verden omkring dig med lege, dans, video, improvisation, så er du meget velkommen!

Grundlæggende ide:

En teater og performance klub med regelmæssige møder i Tårnbyparken, der arbejder med dans, teater og film og laver en forestilling en gang om året.

Deltagere:

Børn og unge fra Tårnbyparken og Tårnby i alderen 10-99

Ledelse:

Klubben vil blive ledet af Andreas Liebmann (49), kunstnerisk leder af Tårnby Park Studio, teaterpædagog, desuden teaterkunstner, Delia Keller (32), teaterpædagog og filmkunstner, og Birgitte Skands (60+), dansepædagog og danser.

Hensigt:

Vi tilbyder performancebaseret fysisk træning, koreografi, skyggespil, film og teater og oplevelsesbaserede stedsspecifikke performanceteknikker til kunstnerisk at udforske sine omgivelser. Dette fører til en kreativ dialog med sig selv, gruppen og omgivelserne. Vi skaber relationer mellem mennesker i forskellige aldre.

Vi mener, at dette kan være en unik oplevelse: Det er ikke bare at spille indbyrdes og udvikle sig kunstnerisk, men pludselig også i samarbejde med mennesker fra forskellige generationer. Vi nyder den utraditionelle leg mellem aldre og baggrunde, respekterer hinandens forskelligheder og gør dem kunstnerisk produktive.

Klubben skal etableres på et ugentligt niveau. Start den 19. April 2022. Derefter køre den frem til efteråret. Den vil foregå på en hverdag i to timer, undtagen i ferier.

Støttet af Boligforening Tårnbyhuse, af Tårnby Kommune, Statens Kunstfonds (Huskunstnerordning)